Besplatna dostava za narudžbe preko 335 HRK i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 kn za narudžbe iznad 335 kn


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
AMERICANOS. FOR EVERY BODY Shop the look
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo

To je Americanos. Za sve i svakoga. Biraj između klasičnih modela traperica, mekanih pulovera, savršeno krojenih košulja ili bezvremenskih tenisica... Sva naša odjeća dizajnirana je s pažnjom na svaki detalj. Od materijala koji će im omogućiti da dožive mnoge zajedničke trenutke s vama. S mišlju da je svako tijelo lijepo.
FOR EVERY BODY
Ne vjerujemo u savršenstvo. Mi biramo vjerodostojnost. Tražimo, razvijamo se, mijenjamo... Baš kao i ti. Ne namećemo ništa, ali rado predlažemo. Ne stavljamo oznake tamo gdje nisu potrebne. Dizajniramo imajući na umu udobnost i izdržljivost. Naša je odjeća dobra za tijelo – bez obzira na veličinu ili spol.
FOR EVERY YOU
Oslanjaš se na bezvremenske klasike ili pratiš trendove? Je li ti važnija udobnost ili izražajan stil? Traperice ili haljina? Bez obzira na tvoje odgovore, kod nas ćeš pronaći sve što ti treba i više od toga. Čak i ako se za trenutak predomisliš, pomoći ćemo ti da složiš garderobu punu univerzalnih modnih kombinacija za tvoja različita raspoloženja. PS Ostavi tu resicu, dobro izgledaš!
FOR THE PLANET
Vodeći brigu o sebi, ne zaboravljamo na svoju okolinu. U svojim projektima nastojimo prvenstveno koristiti materijale koji su dobri ne samo za tvoje tijelo, već i za okoliš. Zato ćeš kod nas pronaći mješavine od organskog pamuka s GOTS certifikatom, recikliranog poliestera ili liocela proizvedenog od otpada drvene pulpe, koji značajno produžuje trajnost odjeće koju nosiš svaki dan.