Besplatna dostava za narudžbe preko 335 HRK i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 kn za narudžbe iznad 335 kn


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Dječji ruksaci

(Količina proizvoda: 102)

Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Eco friendly
Vrsta proizvoda
Spol
Izrađeno
Namjena
Dimenzije ruksaka
Stil
Dijagonala zaslona
Veličina
od 3

Ruksaci za djecu – praktičan izbor za aktivnu djecu

Gotovo da ne postoji dijete koje ne voli istraživati svijet oko sebe, a pri tome je najvažnije omogućiti mu sigurnu okolinu u kojoj to može raditi. Dječji ruksaci mogu pomoći upravo u tim situacijama: u njih je lako smjestiti rezervnu odjeću ako se dijete smoči ili zaprlja, ali i sendvič i vodu kako bi se moglo okrijepiti nakon duge igre. Naravno, djeca često vole u ruksake staviti i omiljene igračke kako bi se mogli igrati s njima uvijek i svugdje.

Dječji ruksaci za putovanje idealan su izbor za djecu kada idu na putovanje jer ona tada vode brigu o svojim stvarima, što im povećava samopouzdanje. Ako dijete samo ima priliku odabrati svoj ruksak, tada možete biti sigurni da će ga uvijek nositi i voditi posebnu brigu o njemu.

Dječji ruksaci razlikuju se među sobom za manju i veću djecu: manjoj je djeci u pravilu prikladniji ruksak manjih dimenzija, između ostalog i zato što manja djeca nose manje stvari sa sobom, dok će većoj djeci trebati veći ruksak, posebice ako traže model koji će nositi svaki dan u školu. Školski ruksaci bi trebali imati više pretinaca i džepova kako bi njihov sadržaj mogao uvijek biti uredno složen.

Ruksak za dijete – izdržljivost i otpornost na vremenske utjecaje

Dječji ruksaci trebaju biti kvalitetno proizvedeni od materijala koji sprječavaju prodor vode i drugih tekućina u unutrašnjost. Ruksaci za djecu u pravilu se proizvode od čvrstih materijala koje je lako održavati, a koji mogu izdržati dugo vremena različite vremenske nepogode, te koji neće izgubiti ni oblik ni boju zbog izloženosti njima.

Ruksak za školu – reflektirajući dodaci kao osnovni pokazatelj sigurnosti

Dječji ruksaci za školu trebaju biti opremljeni reflektirajućim dodacima kako bi djeca bila vidljiva u svim okolnostima, čak i tijekom lošeg vremena i kod slabog osvjetljenja. Vrlo često su ti dodaci napravljeni u obliku ukrasa i djeca ih vole, zahvaljujući čemu ih posebno čuvaju od mogućih oštećenja.

Dječji školski ruksaci osim što trebaju imati reflektirajuće dodatke, trebaju biti napravljeni tako da pružaju potporu dječjoj kralježnici tijekom nošenja, ali i biti lagani. Najbolji modeli su proizvedeni od kvalitetnih i čvrstih, a istovremeno laganih materijala.

Dječji ruksaci dostupni su u širokom spektru različitih modela, u svim mogućim bojama, među kojima će vaše dijete vrlo jednostavno odabrati onaj koji mu se najviše sviđa i koji će s radošću nositi svaki dan u školu. Zahvaljujući tome što se naramenice mogu prilagođavati po duljini, ruksak je moguće nositi i na debele zimske jakne, ali i na lagane majice.

Dječji ruksaci – često postavljana pitanja

Kakav ruksak za dijete odabrati za vrtić?

Kada dijete bira ruksak za vrtić, tada je najvažnije da mu se sviđa kako bi ga s radošću nosilo u vrtić. Što se roditelja tiče, u ruksak treba stati u biti samo rezervna odjeća, tako da ruksak ne treba biti prevelik. Zahvaljujući širokom izboru različitih modela, dijete će vrlo jednostavno odabrati onaj koji mu se najviše sviđa i koji je ukrašen omiljenim likom iz crtanog filma.

Kako odabrati pravi ruksak za školu?

Pri odabiru ruksaka za školu pažnju treba obratiti na ukupnu masu ruksaka. Ruksak treba biti lagan i čvrst kako bi držao sve udžbenike i bilježnice na jednom mjestu, ali i lagan kako djetetu ne bi bio pretežak. Dobro je kada ima više džepova jer je na taj način jednostavnije posložiti sadržaj ruksaka.