Besplatna dostava za narudžbe preko 50 EUR i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 EUR za narudžbe iznad 50 EUR


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Žene Passionata by Chantelle

Sortirajte
Veličina
Cijena
Brand 1
Boja
Vrsta proizvoda
Izrez
Season
Proizvodi: 140
Izabrani filteri (1)

Upoznajte francusko donje rublje koje prati najnovije trendove

Passionata - francuska marka kultnog brenda Chantelle

Passionata je marka francuskog diva donjeg rublja Chantelle koji već više od 150 godina stvara suptilne, nadahnjujuće kolekcije koje udovoljavaju potrebama svih žena, poštujući njihovu raznolikost. Passionata je usmjerena mlađoj skupini žena koje pri odabiru donjeg rublja prvenstveno obraćaju pozornost na trendove. Od svih marki Chantelle, ova je ujedno i cjenovno najpristupačnija i najmodernija. Odražava najnovije trendove i suvremeni način života. Savršeno hvata i predstavlja state of mind moderne žene. Odgovara njezinim potrebama, pružajući moderno i lako nosivo donje rublje. Savršeno za sve one dame koje vole kombinirati tradiciju i suvremenost.

Asortiman marke Passionata - suvremenost i tradicija u jednom

Asortiman francuske marke Passionata savršeno je uravnotežena kombinacija odgovora na najnovije trendove s tradicionalnom preciznošću izrade. U ovoj ponudi pronaći ćete suptilne grudnjake - od onih mekanih, bez podstave, do podstavljenih i s žicama. Uz njih možete uskladiti odgovarajući donji dio kompleta - gaćice, bokserice, brazilke ili tange. Čipkaste, svilenkaste ili bešavne? Izbor je Vaš. Dizajneri Passionate pobrinuli su se da svaka žena pronađe nešto za sebe. U ponudi francuske marke osim donjeg rublja možete naći i nježne ogrtače, podsuknje i elegantne bodije. Koje od ovih stvari ćete odabrati za svoju parišku chic garderobu?