Ženske sportske cipele

Sortirajte
Veličina
Boja
Cijena
Brand
Sport
Podstava
Kalup
Proizvodi: 1.740
Prikaži identifikator verzije

Ženske sportske cipele – koje su najbolje za trčanje, fitness i grad?

Ženske sportske cipele pravi su izbor u mnogim životnim situacijama jer ih možete koristiti za više namjena. Na primjer, moderne sportske cipele za žene odlično se kombiniraju uz haljine i traperice što znači da ih možete nositi u šetnju gradom, a isto tako ih možete nositi i kada idete u teretanu ili na trčanje.

No, bez obzira na to što njihov izgled omogućava da ih nosite u raznim okolnostima, stručnjaci preporučuju da je bolje imati poseban par obuće samo za trčanje jer stopalo drugačije funkcionira tijekom trčanja u odnosu na hodanje. Osim toga, ženske cipele za trčanje posebno su dizajnirane za opterećenja do kojih dolazi tijekom trčanja, što znači da bi ih se trebalo koristiti samo u tim situacijama.

Ženske tenisice dostupne su u širokom spektru različitih modela i boja tako da ćete vrlo jednostavno pronaći one koje savršeno odgovaraju vašem modnom stilu, ali i vašim sportskim potrebama.

Ženske tenisice – savršen dodatak svakodnevnoj garderobi

Ženske sportske cipele uklopit će se u svaki vaš outfit brže i jednostavnije nego što ste ikada mogli i pomisliti. Odaberite minimalistički bijeli model koji se prekrasno kombinira sa svim bojama i kombinacijama, ili pak neki s jarkom i izražajnom varijantom kako biste istaknuli svoj modni stil – izbor je na vama! Ljubiteljice mode odabrat će modele s jasno istaknutim logotipom proizvođača za poseban modni utisak.

Fitness cipele za žene možete nositi i sa sportskim kombinacijama, ali i onim ležernima, dok je proteklih godina pravi hit postala kombinacija sportskih cipela i lepršavih haljina.

Sportske cipele za žene za fitness ili treniranje u teretani

Ženske cipele za sport zapravo su jedini izbor za fitness ili treniranje u teretani jer pružaju savršenu razinu potpore stopalu tijekom napora do kojih dolazi za vrijeme vježbanja. Kada kupujete ženske cipele za fitness tada posebnu pažnju obratite na dvije stvari: potplat i materijal izrade. Potplat treba biti mekan kako bi ublažio sile i udarce na stopalu, a materijal izrade treba biti lagan i prozračan kako bi zrak mogao neometano kružiti cijelo vrijeme, što će sprječavati nepotrebno znojenje.

Ženske cipele za fitness potrebno je i kvalitetno održavati kako bi vam trajale što dulje: nakon svakog korištenja držite ih na prozračnom mjestu kako bi se osušile, a ako model koji imate ima tu mogućnosti, izvadite uložak iz obuće da se osuši i prozrači.

Ženske sportske cipele – često postavljana pitanja

Kako impregnirati ženske sportske cipele?

Ženske cipele za sport najbolje je impregnirati dok su suhe posebnim sprejom za impregnaciju tako da ih pošpricate prema uputama na spreju. Nakon impregnacije cipele je potrebno ostaviti na suhom i prozračnom mjestu određeno vrijeme kako bi se sprej upio i počeo djelovati. Na spreju je točno navedeno koliko vremena treba proći da počne djelovati; kod nekih je to već za 20 minuta.

Koje ženske sportske cipele kupiti za trčanje?

Kada kupujete ženske cipele za trčanje tada prvo trebate obratiti pažnju na potplat. Naime, ovisno o tome po kojim terenima planirate trčati, potplat treba biti prilagođen njima. Osim potplata, pogledajte koje se sve varijante vezanja nude, neki ljudi preferiraju tenisice za trčanje bez vezica jer ne trebaju prekidati trčanje kada im se i ako vezice na cipelama za trčanje odvežu.