Ženski kaputi

Sortirajte
Veličina
Boja
Cijena
Brand
Dužina
Kroj
Uzorak
Proizvodi: 992
Prikaži identifikator verzije

Ženski kaput – elegancija i stil u tradicionalnom izdanju

Ženski kaputi istinski su klasik koji ne silazi s modnog trona. Iako se svake sezone mijenjaju krojevi koji su popularni, kaput sam po sebi nešto je što svaka žena ima u svome ormaru. Kaput je modno vrlo raznovrstan: moguće ga je nositi svaki dan na posao, predavanje ili u školu, a nezamjenjiv je u svečanim prilikama. Odlično se može kombinirati i s haljinama i suknjama, ali i hlačama, dajući svakoj kombinaciji pečat elegancije.

Ženski kaputi za zimu istovremeno osiguravaju toplinu i odličan izgled, a štite od hladnoće i loših vremenskih prilika. Ženski zimski vuneni kaput grije i kada se temperature spuste daleko ispod nule, a možete ga jednostavno uskladiti sa šalom, rukavicama i kapom ili šeširom, ovisno o svojim modnim preferencijama.

Ženski zimski kaput dostupan je u širokom spektru različitih modela i boja među kojima svatko može vrlo jednostavno odabrati onaj koji mu najbolje odgovara. Dostupni su i modeli s kapuljačama koji dodatno štite od hladnog i lošeg vremena.

Ženski kaput – koji kupiti za proljeće, jesen, zimu?

Ako tražite kaput za različita godišnja doba, tada trebate znati po čemu se oni razlikuju među sobom. Ženski zimski kaputi napravljeni od toplih materijala poput vune i u pravilu imaju podstavu koja osiguravaju dodatnu razinu topline. Kada je riječ o bojama, kaputi za zimu dostupni su u gotovo svim varijantama. Ženski jesenski kaput nešto je laganiji od onog za zimu i zapravo je vrlo sličan kaputu koji se nosi i u proljeće. Modeli za jesen i proljeće trebaju prvenstveno štititi od naleta vjetra.

Ženski proljetni kaput idealan je za slojevito odijevanje jer je dobro poznato da je proljetno vrijeme vrlo prevrtljivo. Proljetni i jesenski kaputi vrlo su često slični balonerima, a odlikuje ih to što pružaju odličnu zaštitu od vjetra uz istovremeno odličan izgled.

Ženski kaput – koji kroj i stil su najprikladniji?

Kada kupujete kaput postavite si pitanje u kojim ga prilikama planirate nositi. Ako tražite pravi klasik koji planirate nositi nekoliko sezona, tada su tradicionalni i klasični modeli odličan izbor, a ako želite nešto što će vas istaknuti iz mase, tada potražite najmodernije krojeve.

Kada su u pitanju boje kaputa, crna je apsolutni klasik koji se vrlo jednostavno uklapa u baš sve kombinacije, a za njom nikako ne zaostaju ni krem i slične nijanse. Oni s većom dozom modne odvažnosti odlučit će se za kaput jarke boje poput crvene ili ružičaste koji dodaju novu razinu dramatičnosti vašem outfitu.

Zimski kaput u pravilu se nosi preko deblje odjeće, tako da kada ga kupujete obratite pažnju na to da ne smije biti preuzak kako biste mogli ispod njega odjenuti pulover, vestu, sako ili sličnu odjeću koja se nosi tijekom hladnog vremena.

Ženski kaputi – često postavljana pitanja

Koji kaput odabrati za nisku osobu?

Niske osobe nikako ne bi trebale nositi jako dugačke modele kaputa jer ih oni vizualno dodatno smanjuju. Uz to, vrlo široki modeli imaju isti vizualni učinak, stoga se niskim osobama preporučuju modeli užeg i kraćeg kroja koji dodatno vizualno ne smanjuju.

Koji kaput odabrati za proljeće?

Proljeće je vrijeme buđenja prirode i nerijetko su vedre boje upravo one koje rado nosimo u proljeće. Modeli kaputa za proljeće trebali bi biti nešto laganiji u odnosu na one zimske, no, istovremeno je vrlo važno da štite od vjetra i sličnih naleta hladnog vremena.