Besplatna dostava za narudžbe preko 335 HRK i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 kn za narudžbe iznad 335 kn


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Dječji šeširi

(Količina proizvoda: 71)

Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Eco friendly
Vrsta proizvoda
Materijal odjeće
Spol
Izrađeno
Namjena
Prigoda
Vodootpornost
Stil
Uzorak
Season
Veličina
od 2

Dječje šeširi za jesen i sva ostala godišnja doba potražite na Modivo.hr

Dječji šeširi odlična su alternativa klasičnim šiltericama. Idealan su modni dodatak za proljeće i jesen, budući da štite mališane od izravnog djelovanja sunca tijekom vrućih ljetnih dana. Osim toga, široki obod također će zakloniti lice i spriječiti da sunčevo blještavilo ograničava djetetov vid i remeti igru. Šeširi za djecu nisu prikladni samo za ljetovanje nego i za svakodnevno nošenje u školu, vrtić ili u šetnju. Djetetu će biti od koristi i tijekom jesenskih dana, bez obzira na to spremate li se za uživanje na moru u posljednjim zrakama sunca ili ste se odlučili za planinarenje šumskim predjelima. Jednako tako ih dijete može nositi i za svečane prigode, budući da odlično pristaju na klasične hlače i košulju, ali i elegantnu haljinicu.

Da bi dječji šešir obavljao svoju funkciju, mora u potpunosti odgovarati djetetu. Dakle, prilikom odabira obratite pažnju na materijal izrade, ali i na kvalitetu tog materijala. Veličina također igra važnu ulogu, dok je djeci možda najvažniji njegov dizajn. Na Modivo potražite bogatu ponudu šešira za sunce za dijete i odaberite onaj koji će mu savršeno odgovarati.

Moda od malih nogu zahvaljujući elegantnim pokrivalima za glavu

Kape za djecu dostupne su u brojnim varijantama i upravo bi potraga za savršenim modelom za vašeg mališana trebala biti izazov sama po sebi. Dok je roditeljima najvažnija kvaliteta i materijal izrade dječje kape, mališani ipak najviše gledaju na izgled. Posjetite online trgovinu Modivo gdje vas očekuju elegantna pokrivala za glavu za naše najmlađe, ali i za stariju djecu.

Dječja proljetna kapa izrađena od 100%-tnog organskog pamuka idealna je za tople dane jer osigurava optimalnu cirkulaciju zraka te sprječava znojenje vlasišta. Većina modela ne sadrži netekstilne dijelove životinjskog porijekla, što je u današnje vrijeme također jako važno.

Šeširi za dječake koje možete pronaći u našoj ponudi obično su plavih, zelenih ili smeđih tonova te su nerijetko ukrašeni raznim geometrijskim oblicima ili zakrpama. Šeširi za djevojčice najčešće su jarkih, ali i pastelnih boja poput ružičaste, žute ili crvene. Dodatno su obogaćeni svjetlucavim šljokicama, perlama ili mašnicama jedinstvenog uzorka.

Za plažu i dvorište – dječja kapa sa ili bez šilta

Dječja kapa za plažu odlikuje se vrhunskom izdržljivošću, postojanošću i ne manje važno jednostavnim održavanjem. Na tržištu postoje klasične kape sa šiltom poznatije pod nazivom šilterice, a tu su i razni šeširi koji imaju obod samo na prednjoj strani. Takvi šeširi za djecu kao stvoreni su za naše najmlađe, a to može potvrditi i njihov zanimljiv i originalan dizajn. Izrađeni su od visokokvalitetne kombinacije prirodnih i sintetičkih materijala. Što se tiče dizajna, na šeširu je izvezeno lice mačke, a dodane su i „uši“. Postoje i šeširi za djecu s vezicom ispod vrata koja sprječava da šešir ne odleti uslijed razigrane dječje igre ili vjetra.

Dječji šeširi – najčešće postavljena pitanja

Koju veličinu šešira odabrati za jednogodišnjaka?

Prilikom odabira šešira za djecu važno je odabrati pravu veličinu. To ponekad može biti problem, no zahvaljujući tablicama veličina koje posjeduje gotovo svaka trgovina, stvari postaju jasnije. Jednostavno izmjerite opseg djetetove glave i usporedite s tom tablicom. Opseg glave jednogodišnjaka je oko 44 cm pa na temelju toga odaberite model.

Gdje kupiti dječji šešir za različite prigode?

Dječje šešire za razne prigode možete pronaći u svim većim trgovinama. Obično su raspoređeni prema dječjem uzrastu. Bogatu ponudu potražite na online trgovini Modivo.hr gdje vas očekuju modeli za najmlađe kao i za one nešto starije.