Besplatna dostava za narudžbe preko 335 HRK i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 kn za narudžbe iznad 335 kn


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Žene Chantal Thomass

(Količina proizvoda: 76)

Veličina
Cijena
Ponuda
Brand (1)
Boja
Eco friendly
Vrsta proizvoda
Season
Chantal Thomass
od 2

Odvažno i sofisticirano donje rublje s pariškim štihom

Chantal Thomass - donje rublje svjetskog kalibra

Chantal Thomass jedna je od četiri marke najpoznatijeg francuskog brenda donjeg rublja na svijetu - Chantelle. Veliku poppularnost stekla je 90-ih, Chantal Thomass uvela je donje rublje na svjetske modne piste i tako stekla ugled, prestiž i obožavatelje, podjednako među francuskim djevojkama, i onima preko oceana. Marka stvara kolekcije na temelju ženskih potreba, a zahvaljujući kreativnom pristupu i čuvajući dizajne u pariškoj estetici, donjem rublju daje potpuno novi, odvažni karakter. Između četiri marke, Chantal Thomass privlači pažnju provokativnim i odvažnim krojevima donjeg rublja, obogaćenim originalnim detaljima. To je marka stvorena za samopouzdane i hrabre žene koje se jednostavno žele osjećati lijepo i posebno.

Odvažno, kreativno i sofisticirano - donje rublje Chantal Thomass

U MODIVO asortimanu pronaći ćete sve četiri marke svjetski najpoznatije francuske grupacije Chantelle. Za žene koje slijede trendove i preferiraju nježne i suptilne stilove, idealna je linija Passionata s čipkastim i modernim modelima. Chantal Thomass, s druge strane, zadovoljava potrebe žena koje žele posegnuti za nečim izazovnim i sofisticiranim. Donje rublje Chantal Thomass bazira se na prozirnim modelima, savršeno krojenim grudnjacima i odvažnim ukrasnim dodacima.