Besplatna dostava za narudžbe preko 335 HRK i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 kn za narudžbe iznad 335 kn


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Žene Chantelle

(Količina proizvoda: 292)

Okrijte suptilno donje rublje jedne od najpopularnijih svjetskih marki

Chantelle - priča o marki donjeg rublja izravno iz Francuske

Chantelle je francuski brend koji već više od 150 godina stvara suptilno, nježno žensko donje rublje. Brend je poznat po širokom rasponu veličina i dizajna, izuzetno visokoj kvaliteti, stoga izvrsno pristaje pa je prikladno za potrebe svake žene. Žena je u središtu pozornosti, ona je polazna točka i inspiracija u stvaranju kolekcije. Svaki element donjeg rublja Chantelle precizno je izrađen - kako bi se osiguralo savršeno pristajanje i apsolutna udobnost nošenja. Asortiman brenda stvoren je poštujući tradiciju, ali također imajući na umu modu, kreativnost i inovativnost. U svojim kolekcijama brend neprestano ukazuje na važnost raznolikosti i želi da se svaka žena osjeća lijepo.

Očaravajući asortiman marke Chantelle

Brend Chantelle u svojoj ponudi ima čak četiri marke: Chantelle, Chantal Thomass, Femilet i Passionata. Sve to kako bi svaka žena pronašla nešto za sebe! Među najpopularnijim proizvodima brenda, koji će se zasigurno svidjeti svim ženama koje cijene udobnost, vrijedi istaknuti inovativnu liniju SoftStrech. Podrazumijeva proizvode izrađene od nježnih i prozračnih materijala koji se niti ne osjete prilikom nošenja. Passionata je upućena mlađim ženama koje obraćaju pozornost prvenstveno na trenutne trendove pri odabiru donjeg rublja. To je ujedno i cjenovno najpristupačnija marka. S druge strane, Chantal Thomass nudi odvažne modele, obogaćene originalnim detaljima koji privlače pozornost.