Besplatna dostava za narudžbe preko 50 EUR i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 EUR za narudžbe iznad 50 EUR


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Žene Femilet by Chantelle

Sortirajte
Veličina
Cijena
Brand 1
Boja
Vrsta proizvoda
Izrez
Season
Proizvodi: 73
Izabrani filteri (1)

Luksuzno donje rublje stvoreno u čast ženama i prirodi

Femilet by Chantelle - skandinavsko donje rublje od prirodnih materijala

Femilet je jedna od četiri marke popularnog francuskog brenda donjeg rublja - Chantelle. Prepoznato kao omiljeno donje rublje Europejki koje cijene kvalitetu, Femilet oduševljava prirodnim materijalima. Proizvodi brenda izrađeni su vodeći brigu o okolišu oko nas, a donje rublje odlikuje se ekološkim i prirodnim tkaninama, a savršeno odgovara raznim oblicima i veličinama. Femilet je mješavina francuske nonšalantnosti, skandinavskog dizajna i klasičnih boja. Kolekcija je kreirana s mišlju o prirodi i ženama - o njihovoj udobnosti, ugodi i luksuzu.

Femilet - ekološko donje rublje za žene

Donje rublje Femilet by Chantelle prije svega je funkcionalno, a visokokvalitetni materijali pružaju ženama maksimalnu udobnost i opuštanje. U MODIVU ćete pronaći asortiman Femilet koji utjelovljuje eleganciju, stil, kvalitetu i senzualnost. Marka nudi udobne modele kako za dan (Lifewear), tako i za noć (Nightwear). Ponuda Femilet uglavnom se sastoji od žensih ogrtača i udobnih pamučnih majica i tajica. Kako je kolekcija kreirana s pažnjom prema okolišu, njezini se proizvodi pojavljuju u klasičnim zemljanim tonovima, sivoj, bijeloj i crnoj. Femilet je izbor broj jedan za sve žene koje žele kombinirati prirodnu klasiku s iznimnom udobnošću.