Ženski kišobrani

Sortirajte
Cijena
Brand
Boja
Proizvodi: 25

Ženski kišobrani za proljeće i jesen

Ženski kišobrani su iznimno korisni u slučaju kiše, a mogu djelovati i kao modni dodatak te lijepo nadopuniti naš modni izbor. Izbor mnogih dama za proljeće i jesen su ženski preklopni kišobrani koji se praktično mogu pospremiti u torbu i uvijek biti uz nas. Kada birate ženski kišobran, razmislite stane li u neku od vaših najdražih torbi. Bez obzira na to jesu li vam draži preklopni kišobrani ili oni koji to nisu, svakako u svojoj blizini imajte barem jedan ili dva za slučajeve promjenjivog proljetnog i jesenskog vremena. Brojne dame se odlučuju za kombinaciju nekoliko kišobrana, tako da u svojoj kolekciji imaju jednobojne i kišobrane s uzorcima. Dok su tamniji kišobrani popularniji za poslovne i svakodnevne prigode, ni šareni te kišobrani s uzorcima nisu rijetkost jer si time barem malo možete osvježiti tmuran kišni dan. U svakom slučaju prednost dajte svojim željama i modnom ukusu. Također nabavite i nekoliko manjih kišobrana koji mogu stajati u automobilu ili u ladici u uredu, ali i u pretincu vaše najdraže torbe koju najčešće nosite sa sobom. Pritom svakako izaberite boje i uzorke koji vam najviše odgovaraju i uz koje ćete se osjećati dobro i samopouzdano čak i tijekom kišnog vremena.

Kišobrani – šareni, s uzorcima ili prozirni

Naši vjerni pratitelji koji su ujedno i praktičan modni dodatak dostupni su u različitim oblicima i bojama kako bi se što lakše kombinirali s različitim modnim kombinacijama. Kišobrani ne moraju biti jednobojni, već se možete odlučiti za kombinaciju boja i uzoraka po vašem ukusu. Veoma su popularni i prozirni kišobrani koji također izgledaju iznimno moderno te ih se može dopuniti i zanimljivim uzorcima. Mnogi među nama tijekom cijele godine u automobilu, u uredu ili u torbi drže kišobran za slučajeve kad se iznenada promijeni vrijeme. Neka i vama kišobran bude uvijek nadohvat ruke. Također, nabavite i kišobrane za svoje najmlađe. Dječji kišobrani su šareni i često ukrašeni različitim simpatičnim motivima. Kako bi i mališanima doživljaj kišnog vremena bio nešto ljepši, neka sami izaberu kišobran po svom ukusu. Možda će to biti kišobran s likom njihovog najdražeg lika iz crtanih filmova, a možda kišobran s mnoštvom boja i uzoraka.

Pronađite moderne kišobrane u trgovini MODIVO

U trgovini Modivo vam čeka nevjerojatan odabir kišobrana za sve ukuse. Izaberite muške kišobrane, ženske kišobrane i dječje kišobrane za cijelu obitelj. Oduševit će vas kvaliteta i raznolike boje te mnoštvo uzoraka. U trgovini Modivo izaberite kišobrane koji vam se dopadaju kako biste si već unaprijed uljepšali kišno vrijeme. Također, ukoliko obožavate koju od poznatih modnih marki, u trgovini Modivo ćete pronaći kišobrane s poznatim imenima iz modnog svijeta. Bogat izbor će vam svakako olakšati potragu za savršenim kišobranima tako da kišno vrijeme više neće biti problem. Kišobrani za sve ukuse i za sve prigode vas čekaju u trgovini Modivo.

Kišobrani – često postavljana pitanja

Automatski kišobran ili klasični kišobran - po čemu se razlikuju?

Automatski kišobran i klasični kišobran se razlikuju po načinu otvaranja, a oboje vas pouzdano štite od kišnih kapi. Izaberite kišobran po svom ukusu i razmislite kakav način otvaranja vam bolje odgovara. Bez obzira na to koja vam vrsta kišobrana više odgovara, svoj idealan kišobran ćete zasigurno naći u trgovini Modivo gdje vas čeka široki izbor kišobrana za sve ukuse.

Koliko je kišobran težak?

Čak i najveći kišobrani su poprilično lagani tako da vam sigurno neće zadavati previše problema prilikom nošenja. Ukoliko želite biti sigurni da će vaš kišobran biti lagan za nošenje, odaberite neki od manjih modela koji su ujedno i lakši.