Besplatna dostava za narudžbe preko 46 EUR i 100 dana za besplatan povrat

Informacije o vremenu realizacije narudžbe pružaju se za svaki proizvod. Obično pripremamo i šaljemo narudžbe unutar 3-5 radnih dana.

Dostava: 0 EUR za narudžbe iznad 46 EUR


Povrat možete izvršiti besplatno u roku 100 dana od primitka narudžbe.

Ženske Muške
Traži brend, proizvod, stil

Ženske sunčane naočale

(Količina proizvoda: 482)

Ponuda
Brand
Boja
Oblik okvira
Cijena

Polarizirane antirefleksne sunčane naočale – savršene za automobil

Naše oko konstantno dolazi u kontakt sa svjetlom iz brojnih izvora. Osim sunčevog svjetla tu je i osvjetljenje iz raznih žarulja, računalnog ekrana, LED dioda i tako dalje. Ovi izvori svjetla stvaraju nepolariziranu svjetlost koja se, nakon što dođe u kontakt sa zrcalnom površinom lomi u svim smjerovima. Kako bismo zaštitili naše oči, ali i osigurali bolji vid u slučaju izloženosti bilo kojem svjetlu, a posebno prirodnom potrebne su nam polarizirane sunčane naočale koje su opremljene posebnim filtrom. Filtar je zaslužan za apsorpciju vodoravne svjetlosti te će ujedno omogućiti samo okomito širenje svjetla kroz leću. Na taj će način oči biti zaštićene tijekom izlaganjem osvjetljenju koje se emitira u samo jednoj ravnini. Stoga, drage dame, kada se bavite aktivnostima na otvorenom ili kada vozite automobil jako je važno osigurati maksimalnu oštrinu vida u svakom trenutku. Zato vam preporučujemo ženske polarizirane sunčane naočale uz koje će svaka vožnja biti sigurna. Ženske antirefleksne polarizirane sunčane naočale učinkovito smanjuju odsjaj koji često vidimo dok se vozimo u automobilu. Osim značajne funkcije ove sunčane naočale dostupne su u raznim modelima i dizajnima tako da ćete njima ujedno istaknuti vaš jedinstveni stil.

Ray-Ban naočale – savršena nadopuna ženskom outfitu

Ženske sunčane naočale postale su slatka briga svih većih modnih marki zahvaljujući ogromnoj popularnosti koju uživaju. Brendovi imaju pune ruke posla osmišljavajući nove modele i dizajne, tako da je tržište preplavljeno originalnim sunčanim naočalama kao stvorenima za sve prigode. Kao što smo ranije spomenuli, naočale nemaju samo zaštitnu funkciju nego ujedno savršeno nadopunjavaju ženki outfita, bez obzira na to je li riječ o casual ili elegantnom stilu. Osobito su popularne Ray-Ban naočale koje na tržište dolaze u raznim modelima, dizajnima i bojama. Možete birati između kvadratnog odnosno pravokutnog okvira, zatim okruglog ili okvira u obliku mačjeg oka. Ženske mačkaste sunčane naočale obožavaju ljubiteljice elegancije i luksuza, budući da savršeno ističu osobni karakter i stil. Ray-Ban naočale pokazat će se kao odličan odabir, budući da će vam pomoći da nadopunite svoj outfit sa stilom, elegancijom i sofisticiranosti.

Dobre sunčane naočale godinama su ženski modni dodatak

Sunčane naočale nose se još od davnina, a svima su nam dobro poznate tzv. pilotske sunčane naočale koje su nosili vojni piloti. Iste u današnje vrijeme uživaju veliku popularnost, no nisu jedine; na tržištu su dostupni i brojni drugi modeli sunčanih naočala i pripadajućih okvira, tako da ćete sigurno s lakoćom pronaći one koje vam savršeno pristaju. Možete birati one s klasičnim okvirima, s mačkastim okvirima, pravokutnim ili kvadratnim i tako dalje.

Ženske sunčane naočale – najčešće postavljena pitanja

Sunčane naočale – kako uskladiti okvir s oblikom lica?

Kako bi vam sunčane naočale u potpunosti pristajale važno je odabrati okvir prema obliku lica. Ako imate okruglo lice, najbolje će vam pristajati sunčane naočale kvadratnog oblika, a ako imate ovalno lice, potražite naočale s okruglim okvirom. Avijatičarske odnosno naočale s pilotskim okvirom odlično će vam pristajati ako imate srcoliko lice. a za četvrtasto lice odaberite model s ovalnim ili okruglim okvirom.

Koje sunčane naočale odabrati?

Sunčane naočale pružaju zaštitu od sunčeve svjetlosti i pretjerane svjetlosti. Osim toga, zahvaljujući posebnom filteru smanjuju refleksiju svjetlosti koja nerijetko tijekom vožnje može uzrokovati probleme. Odaberite, stoga, one sunčane naočale koje odgovaraju vašim potrebama, ali i stilu.